Boka Gratis Gitarrlektion

Jag har mottagit din ansökan om gratis Gitarrlektion!

Hej! Max heter jag som kommer gå igenom din ansökan, det är många som hör av sig, oftast brukar jag höra av mig på telefon för att gå lite djupare i vad du vill ha hjälp med, och verkar det som att du och jag kan jobba tillsammans så bokar vi en gitarrlektion utan kostnad. Om du inte skulle svara när jag ringer så brukar jag skicka ett sms om att jag ringt.

På plats kommer jag hjälpa dig med det som är relevant för dig och göra upp en långsiktig plan för hur du ska kunna spela det du vill kunna spela. 

Firstborn - Sommartorsdagarna 2019, 190711

Lite kortfattat om mig: Jag spelar i samma band som Marcus (grundare) och Joachim (Lärare i Göteborg) ett rockband som heter Firstborn. Firstborn har släppt 3 studioplattor och 2 EP's. Även gjort 7 Europa turnér, 1 UK turné och en nationell turné. Senaste året har vi inte spelat så mycket (man kan ju undra varför...) men senaste gigget vi gjorde var på Stora Torget i Borås som förband för backyard babies på en av sommar torsdagarna.

Firstborn - Blue Velvet, Borås, 190806

Firstborn har även haft en singel på top 10 alternativa radio listan i april  tyskland 2017, samt utsedda till "melodiskt sätt månadens album" i  Metalhammer.de i Maj 2017

Firstborn - Sommartorsdagarna 2019, 190711