Kontakt

Det är enkelt att komma igång. Fyll i det formuläret nedan och berätta om dig själv.

Fyll i det här enkla formuläret nedan för att vi ska kunnaa hjälpa dig på bästa sätt efter dina önskemål. Vi vill  ha en bra förståelse för hur vi kan hjälpa dig att spela gitarr på det sättet du drömmer om. Vi erbjuder lektioner både i person på plats i våran studio och online via webcam eller smartphone.

  Hur länge har du spelat gitarr?


  RockBluesMetalPopJazzFolkKlassiskOperaElektroniskEDMHip HopRnb


  AckordGehörFixa dåliga vanorSpela låtarSpela med andraSpela i bandSpela solonHur man övar rättkreativitetFixa dåliga vanorMusikteoriSkapa musik / låtarUppträdaLead gitarrBemästra greppbrädanUppträda/spela livePlocka ackordSpela på gehörLäsa noterRytm gitarrSkalorLåtskriveriFörstå hur musik fungerar  Vad har frustrerat dig mest när du försöker att spela gitarr?

  Vad är det första problemet du vill att vi löser åt dig?

  Vad har du försökt med för att lösa det här problemet?

  Ditt namn (required)

  Elevens Fullständiga namn (om det inte är du som ska ta lektioner)

  Din primära email adress(required)

  Telefonnummer (required)

  Har du något mer du vill berätta för oss? Gör Det Här

  Vi hatar spamm lika mycket som du, dina kontakt uppgifter hålls 100% privata och kommer inte bli delade eller användas av tredje part.

   

  Olof 2012Marcus Lektioner är väldigt roliga, som lärare tycker jag han är helt fantastisk! Väldigt avslappnat och metodiskt och ser alltid till att jag hinner med. Innan jag började kunde jag väldigt lite och nu känns det som att jag kan allt möjligt. Jag har lärt mig nya ackord, skalor, tekniker och även på senare tid har vi gått in på låtskrivning. Det som inspirerar mig att fortsätta med Marcus är det faktum att det förmodligen inte finns så många gitarrlärare som honom.  Elev Olof