Om Oss

Gitarrlektioner Borås startade i april 2012, innan har vi bedrivit lektioner i Kinna & Örby i Marks kommun sedan 2009 under namnet "Gitarrlektioner i Mark". Mellan 2013 och 2019 hade vi våra lokaler på Hemgården vid Södra Busstorget, 2021 flyttade vi till Fabriksgatan.  2019 utökade vi till gitarrlektioner i  centrala Göteborg. Sedan Mars 2020 har vi även undervisat online via webcam & smartphone.

Från starten 2009 så har vi haft över 600 nöjda Gitarrelever (se video intervjuer med elever från Borås här)  och över 10 000 Gitarrlektioner gjorda, vi har utvecklat en metod under 10 år som ger dig som elev resultat samtidigt som du lär dig gitarr på ett kul sätt. Du kommer förstå hur du ska öva mellan lektionerna för att få ut maximalt av din tid och pengarna du investerar i dig själv och ditt gitarrspelande. 

Vi har väldigt högt intresse på våra lektioner, vilket gör oss glada, men vad som verkligen ger oss glädje är att se våra elever utvecklas och få "aha" upplevelser under lektionerna. Vi vill att våra elever ska kunna spela på det sättet dom drömmer om och vi ser det som vårt "mission" att ta dom dit. 

Under 10 år har vi utvecklat en special pedagogik för att lära ut och öva gitarr. Både för nybörjare, medel och avancerade. Vi fokuserar på att du faktiskt ska få användning för allt du lär dig under lektionerna och emellan lektionerna. Under dessa 10 år så stannar folk i snitt 2.3 år. Detta säger oss att många tycker det är kul att komma till oss för lektioner. Vi bemästrar dom flesta vanliga stilar så som pop, rock, blues, metal, folk, indie, country och akustiskt. 

Våra gitarrelever har även möjlighet att spela in i studio, jamma med andra, spela i band och covers tillsammans. 

Vi försöker också sätta ihop olika sociala evenemang, så simpla som en fika på stan där vi pratar om vårat gemensamma intresse GITARR 🙂  (eller annat) 

Du är välkommen in i gemenskapen! 🙂 

Du kan boka en gratis introduktionslektion idag och få reda på hur du kan nå din dröm om att spela gitarr på det sättet du vill! Klicka på den orangea knappen längst ned på den här sidan och berätta för oss vad du vill ha hjälp med!
Vi hoppas att vi hör från dig snart!
/ Max, Joachim & Marcus Gitarrlektioner Borås
Max Söderberg, Frilansande musiker, instruktör Gitarrlektioner Borås Online
Joachim Ragnarsson, Frilansande musiker, instruktör Göteborg & Online
Marcus Carlzon, Grundare, Instruktör Online & Events Borås, Göteborg