Gitarrevent 2020: Hendrix Style Training 2.0 – både Online och på Hemgården

En heldag med Gitarr & musik och härligt sällskap med likasinnade antingen på Hemgården eller Online! (finns fördelar med båda)

Vi vill bjuda in dig till att vara med på ett fantastiskt roligt heldags event på plats på Hemgården Lördag den 12:e December eller Online via smartphone / webcam Söndag 20:e December Endag full av gitarrspel, träning Du kommer att lära dig hur du får ditt gitarrspel att låta mer som Jimi Hendrix, John Mayer m.fl, förstå hur du kan återskapa deras sound genom dessa innovativa övningar.

Du lär dig att få ännu mer användning för det du lärt dig genom att träna, implementera, applicera,. Inte alla elever som tar gitarrlektioner med oss får en inbjudan, detta är ett exklusivt event för dig och dom andra vi valt att bjuda in! Eftersom du fått en inbjudan så är vi säkra på att du har väldigt stor nytta utav det här eventet, oavsett om du spelat i 20 år eller 6 månader. Detta event är inte för alla… men vi är säkra på att det är något för dig!

På plats på Hemgården finns det endast 4 platser, online har vi 6 platser Information om hur det fungerar online finns längre ner på denna sidan. Det är enkelt och smidigt. Du anmäler dig på botten av den här sidan, läs igenom allt innan du anmäler dig! Vanligtvis blir våra evens uppbokade på mindre än 24 timmar.

Detta är inte gitarrlektioner, detta är träning med fokus på olika koncept för att få ditt spelande att låta mer i stilen som Jimi Hendrix, John Mayer m.fl.

Det blir enklare att få sitt spelande att låta mer i den här stilen om du får unika övningar, som brytit ned vad det är dom gör för att få det soundet dom har. Det här eventet har fokus på dom mest relavanta delarna i deras spelande för att du ska kunna implementera det i ditt eget spelande.

Du kommer bland annat lära dig hur du får flytet mellan lead gitarr och komp, hur du kan hitta licks inom ackord och framför allt hur du implementerar detta och applicerar det i ditt eget spelande. Du kommer bland annat att träna detta med laserfokus och direktfeedback av läraren och med hjälp utav backtracks för att verkligen repetera in övningarna i muskelminnet så att det sitter där för evtigt.

Dessa events är väldigt populära och brukar vara uppbokat inom 48 timmar, Vill du vara med va noga med att boka din plats idag, när det är fullt kommer vi inte att acceptera fler bokningar. Eventet går att köra antingen på plats på Brewhouse (4 platser) eller Online via webcam / smartphone.

“Heldags eventen är fruktansvärt roliga och utvecklande. Det är det bästa som finns att sitta en hel dag med gitarr, man glömmer allt annat. Gemenskapen är fantastisk!” – Lars

”Heldags eventsen är jättebra, att lägga lite extra tid och ta en hel dag är ett annat sätt att spela. Man får mer fokus & djup på vissa saker, det är bra att man sitter längre med varje sak, verkligen användbart,väldigt utvecklande och roligt.” – Jason

Ett par fördelar med att delta:

 • Umgås en hel dag med likasinnade och ha väldigt KUL!
 • Få en boost i motivationen &  inspiration för att spela mer gitarr!
 • Få mer användning för dina färdigheter du tränat upp så att du känner mer glädje i ditt spelande!
 • Lär dig nya effektiva sätt att öva gitarr så att att du kan ta dig närmare drömmen!
 • Få en adrenalin boost i ditt gitarrspel!
 • Alla sessioner på plats (Brewhouse) spelas in på ljud, och alla sessioner kommer finnas utskrivna i text för att du ska kunna träna det när du vill efter eventet
 • Alla sessioner online filmas med multikamera vinklar och kommer läggas upp tillsammans med hög kvalite’s ljudupptagning i din elevmapp efer eventet

Sessioner Hendrix Style 2.0

 • Session 1: Fluid Lead & Rhytm Guitar Training
 • Session 2: Make your leading playing sound full
 • Session 3. Licks Within Chords 2.0
 • Session 4. Licks With Open Strings 2.0
 • Session 5. BONUS – Gitarrdoktor – få hjälp med något direkt som vi inte tagit upp på lektioner som du funderar på eller har svårt för.

Alla sessioner spelas in på ljud och kommer bli tillängligt för dig efter eventet via din elevmapp. Väljer du att ta online har du fördelen att alla instruktioner spelas in med 2x 4K kameror och kommer laddas upp till din elevmapp efter eventet

Vi har aldrig kört samma event två gånger, inte ens samma session två gånger. Det kommer inte att ske den här gången heller så detta är den enda chansen, missa inte!

Vi hade ett liknande event 2018, detta är version 2.0, det är inte samma sessioner, du behöver inte ha varit på eventet 2018 för att köra detta eventet.

”Man borde ha ett sånt här event i månaden så kraftfullt som det är” – Henrik

Träning & Jam event: Hendrix Style 2.0:

1799 :- fram till 2/12 (700 :- rabatt)

4 platser På plats på Hemgården 12/12 2020 kl 12:00 – 17:00

6 platser Online 20/12 kl 11:00 – 16:00

Vill du delta på BÅDA eventsen så finns möjligheten. Maila eller smsa oss

Du kan välja att betala avgiften för eventet på en gång eller dela upp det på två eller tre månader. I dropdown menyn väljer du också om du vill köra Online eller på Plats på Brewhouse

Ifall du bokar på Hemgården och upplever förkylningssymptom och måste stanna hemma så har vi reserverat en plats på Online eventet åt dig. Du missar inget!

Du får även tillgång till en lektion om HENDRIX chords och hur han spelar ackord med tummen direkt efter att du anmält dig. (Värde 399 :- )

Välj hur du vill lägga upp betalningen i drop-down menyn och för att reservera din plats:


  E-mail du registrerat hos Gitarrlektioner Borås

  Hur fungerar det Online?

  Det är enkelt & smidigt. Vi kommer att använda oss utav zoom, varje session inleds med demonstration, vad vi ska göra och fokusera på, varje övning kommer med backingtracks att öva till i olika tempon samt tablatur. Efter introduktionen övar vi olika saker i 10-15 minuter, läraren kommer att ha koll på samtliga elever via video och lyssna på alla (precis som vanliga lektioner) Samtliga elever har varandra mutade när vi övar. (för att inte störa varandra) Behöver du hjälp, så säger du till läraren och får hjälp direkt. Precis som våra vanliga lektioner, fast om du är känslig för ljud så slipper du höra dom andra när dom övar.

  “Lektionerna online fungerar väldigt bra” – Dimitros

  “Jag är väldigt nöjd med onlinelektionerna, man slipper sätta sig på spårvagnen och jag tycker det är jätteroligt” – Tommy

  Du får även tillgång till en lektion om HENDRIX chords och hur han spelar ackord med tummen direkt efter att du anmält dig. (Värde 399 :- )

  Välj hur du vill lägga upp betalningen i drop-down menyn och för att reservera din plats:


   E-mail du registrerat hos Gitarrlektioner Borås